Loppemiddel til hunde og katte

Loppe, flåter og tæger forekommer ofte på hunde og katte. Heldigvis findes der forskellige midler til at forebyggelse og bekæmpelse af lopper, flåter og tæger til hunde og katte. De loppemidler ser vi nærmere på her på siden.

Loppehalsbånd – forebyggende loppemiddel til hund og kat

Det første loppemiddel vi vil anbefale er et loppehalsbånd. Det virker forebyggende mod lopper og flåter, og er derfor det bedste middel, da det helt kan forhindre problemet.

Et loppe- og flåthalsbånd er ikke bare effektivt, det er også nemt at anvende. Alt du skal gøre er at give din hun el. kat loppehalsbåndet på og så træder dets virkning i kræft, da det frigiver stoffer og dufter lopper og flåter ikke bryder sig om.

Vi anbefaler Animigos loppehalsbånd der virker til både hunde og katte, men du kan vælge mellem flere forskellige loppehalsbånd.

Loppepulver – forebyggende loppemiddel til hund og kat

Loppepulver er en anden forebyggende mulighed til både hunde og katte. Loppepulveret skal spises af din hund el. kat og går ind og giver blodet en anden duft og smag, som lopper og flåter ikke kan lide og virker dermed afskrækkende. Det er fremstillet af naturlige ingredienser.

Loppepulver er nemt at anvende og kan blanden sammen med den normale mad, hvis du eller din hund el. kat ikke gider give/have et ekstra halsbånd på hele tiden, så er loppepulver et godt alternativ så længe du husker at give det sammen med måltiderne.

Loppespray – nemt middel mod lopper

Det er ikke så ofte at hunde- katteejere oplever at halsbånd, spiselige loppermidler og shampoo der kræver bad, bare bliver en umulig opgave, fordi nogle kæledyr bare ikke gider det. Her er løsningen simpelthen at anvende loppespray.

Loppespray er super nemt at anvende, nok det nemmeste loppemiddel, du skal bare sprøjte det over hele pelsen med 1-2 spray om dagen i en periode, og så vil lopperne, tægerne og flåterne forsvinde, samt irritationerne dit kæledyr oplever holde op.

Loppeshampoo – effektivt loppemiddel

Loppeshampoo er nok det mest effektive middel mod lopper og flåter der allerede har fundet vej til dit kæledyr, men desværre kan det også være det der er sværest at anvende. Mange hunde og katte gider ikke i bad og løber væk, kæmper imod el.lign.

Du kender bedst dit kæledyr og ved om det kan lide at komme i bad, og kan det det, så skal du helt sikkert gå med loppeshampoo som loppemiddel, da det er super effektivt og virker næsten med det samme. Det er ikke bare effektivt, men også et af de billigste midler med lopper til hunde og katte.

Loppepiller

Du kan også få loppepiller til hunde og katte, men så kommer vi igen ud i noget hvor du skal have dit kæledyr til at spise det, hvilket ikke altid er lige nemt. Loppepiller er dog også ganske effektive.